Bailey

Ik heb op Donderdag voor het eerst een bestelling geplaatst bij House of Nutrition. Dit zou worden geleverd op de maandag erna. Helaas bleef levering uit en zou de bestelling een dag later komen.Telefonisch contact is gemaakt en de klantenservice dame in kwestie verweet me in eerste instantie dat ik niet kan verwachten dat men op tijd levert, als je laat (in het weekend) bestelt en begreep na mijn uitleg pas dat de fout lag bij House of Nutrition. Er is afgesproken dat ik nog een mail na zou krijgen met uitleg en eventueel een kortingsbon als excuses, maar dat is niet gebeurd.

Ik heb mijn artikelen uiteindelijk gekregen, dus geen man overboord, maar zodoende 3 sterren ( neutraal :-))

Reactie House of Nutrition:

Beste Bailey, Dank je wel voor je reactie. En meteen excuses dat ik niet meer in de gelegenheid was je te antwoorden. In ons systeem werd de verzenddatum verkeerd weergegeven, nl 28 oktober in plaats van 24 oktober. Hierdoor is je bestelling niet op tijd verzonden. Ons systeem houd dan de verzenddatum aan en in ons magazijn is het dan niet zichtbaar dat het meteen verzonden moet worden.
Nogmaals excuses hiervoor. Om je tegemoet te komen wil ik je graag een kortingscode aanbieden. Ik stuur je een mail met de code. Hopelijk hebben we het zo goed opgelost en graag zien we je een volgende keer terug. Mocht je nog vragen hebben, laat het s.v.p. weten. Groet, Yolanda

Score voor House of Nutrition: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
L carnitine