Klantenservice
Offerte
Kwaliteit van de werkzaamheden
Advies
Medewerkers

Een prettige en goede indruk.bij het binnen zemen wordt de vloer wel erg nat en niet droog gemaakt.bij de osmose blijven er wel strepen en druppels achter wat ons tegen viel.

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons om onze dienstverlening te verbeteren?

zie schrijven hierboven

Reactie Housecare Service:

Geachte heer / mevrouw,
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
U kunt gerust dit bij de medewerker aan geven dat ze dit even droog maken voor u,
of u kunt dit aangeven bij de klantenservice zodat wij hiervan een melding kunnen maken op de werklijst die de medewerker bij zich heeft.
Wanneer je je ramen voor de eerste keer met osmosewater laat reinigen, kan het zijn dat ze daarna nog niet perfect schoon zijn. Dit komt doordat de poriën van het glas nog vol met oud vuil en zeepresten zitten. Het kan dus even duren voordat het resultaat volledig zichtbaar is. Na de wasbeurt gaat het reinigingsproces namelijk nog een tijdje door. Doordat het osmosewater verder het glas intrekt en nog meer oud vuil opneemt. Wanneer het water is verdampt laat het oude vuil de vlekjes na die je ziet.
In 95% van de gevallen hebben we bij het tweede bezoek al 100% goed resultaat. Het glas is dan tot in de poriën zuiver en je ramen zijn volledig schoon. Voor het beste resultaat laat je je ramen periodiek met osmose wassen.
Houd er dus rekening mee dat het beste resultaat zichtbaar wordt na de tweede osmose wasbeurt. Mocht je na een tweede bewassing echt niet tevreden zijn over het (voorlopige) resultaat dan zoeken we een passende oplossing. We streven immers naar 100% klanttevredenheid, ook na de tweede osmosebewassing.

Score voor Housecare Service: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Afgenomen dienst: