Klantenservice
Advies
Medewerkers

Harmsen

Slecht bereikbaar bedrijf
Kan alleen per e-mail en dan moet je weer twee dagen wachten voor je bericht ontvangt Wel de factuur sturen maar geen uitvoering Ik vind dat dit niet kan

Heeft u nog verbeterpunten of tips voor ons om onze dienstverlening te verbeteren?

Telefoon contact

Reactie Housecare Service:

Geachte heer / mevrouw Harmsen,
Jammer om te lezen dat wij op alle punten slecht beoordeeld worden, zover bij ons bekend heeft u nooit eerder een klacht gehad in het afgelopen jaar.
Wanneer u ons belt wordt u voor een aantal zaken door verwezen naar de mail omdat wij u dan wegens de drukte sneller kunnen helpen. U krijgt dan binnen 2 werkdagen van ons bericht. Als u langer aan de lijn blijft wordt er na het keuze menu aan gegeven: 'heeft u een andere vraag of maakt u geen gebruik van internet blijf dan aan de lijn' U wordt dan doorverbonden met 1 van onze collega's. Wij sturen altijd de eerste van de maand een factuur en vaak volgt het bezoek kort daarna. U heeft op 1 juni de factuur gehad en wij zijn 8 juni bij u geweest, helaas was u niet thuis aanwezig. Omdat de kosten voor dit bezoek zijn gemaakt en u een week van te voren bericht heeft gehad op welke dag wij komen kunnen wij dit bedrag niet in mindering brengen.
Housecare Service

Score voor Housecare Service: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Afgenomen dienst: