Welke score geef je het bestelgemak
Kon je de informatie vinden op de website
Hoe tevreden ben je met de Flames & Flavour houtskool?
Kwaliteit van de verpakking van de bestelling
Welke score geef je de snelheid van levering
Klantvriendelijkheid van Houtskool.nl
Tevredenheid verloop order

Thom Paardenkooper

Hi Laurens dank voor jouw kaart! Ik vond het een goede ervaring. Het gebaar van het cadeautje vond ik erg leuk. De producten werkte super! Levering alles klopte echt super. De verkoopervaring op de website valt denk ik nog iets in te winnen. Op de laptop is het bestellen erg makkelijk maar wanneer je bijvoorbeeld via je Iphone koopt is het een beetje onoverzichtelijk en is de website een beetje traag. Wanneer je je winkelmandje in gaat is soms best zoeken. Zo had ik een aantal keer 3 dozen met kolen per ongeluk in mijn winkelwagen dat is goed natuurlijk voor jou maar ik heb er 1tje nodig haha. Zelf heb ik een webshop gehad via shopify en jouwweb.nl het is super gebruiksvriendelijk en je kan alles zo zetten in de layout zoals jij het wilt incl. verhalen en blogs. Daarnaast is het ook gemaakt om op verschillende apparaten goed en soepel te laten werken. Het kost ongeveer per maand 20 euro maar dan is alles wel geregeld. Je komt tevens ook hoger in de zoekresultaten dus dat zou ook snel terug verdiend kunnen worden.

Wat zijn sterke punten van Houtskool.nl

Zeer goede levering en producten

Wat vind je van de Flames & Flavour houtskool?

Erg goed en branden lang

Score voor Houtskool.nl: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Houtskool en rook hout