Toen ik op zoek ging naar een nieuwe arbodienst, vroeg ik me af of er een vergelijkingssite bestond voor arbodiensten, zoals die ook bestaat voor bijvoorbeeld energieleveranciers. Als vanzelf kwam ik bij HR Navigator terecht. Ze reageerden snel en na een verkennend gesprek ging de adviseur van HR Navigator aan de slag met ons tenderdocument met eisen. Na twee weken kreeg ik een heldere rapportage met een goede analyse, die begrijpelijk was voor iedereen in onze breed samengestelde projectgroep. HR Navigator droeg vier partijen voor die ze vooraf goed hadden gebriefd. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een arbodienst uit ons eigen netwerk, maar door hun marktkennis zijn ze een uitstekende partner in het selectieproces. Ze werken vlot en hebben oprechte belangstelling voor jou als klant. Hun dienstverlening past helemaal in deze tijdgeest.