Capgemini Nederland

Het gebruik van HR Navigator leek ons een goede manier om ontzorgd te worden. Wat opviel in de voorbereiding was het strakke proces. In no time was de uitvraag uitgezet op basis van een online vragenlijst en een aanvullend gesprek en ware de gesprekken met de leveranciers gepland. Ook de snelle oplevering van de eerste offertes was prettig. En ter voorbereiding op de gesprekken ontvingen we nog tips. In de gesprekken met de leveranciers viel het op dat de partijen niet voorbereid waren op een overleg met meerdere stakeholders en dat er weinig bekend was over onze organisatie (inclusief het kennisniveau binnen onze organisatie over de RI&E) . Het was voor ons niet helder waar dat aan lag. Gezien het verloop van de gesprekken, hebben we ons afgevraagd hoe HR Navigator de selectie heeft gemaakt van leveranciers aangezien wij 2 partijen niet vonden aansluiten bij onze organisatie. Overall dus een strak ingericht proces met een onbevredigend resultaat tot nu toe. Het feedback proces van HR Navigator is strak ingeregeld. Een dag na de gesprekken ontvingen we het verzoek om de leveranciers en het proces te evalueren. Dat proces is nog niet afgerond.

Reactie HR Navigator B.V.:

Hoi Annelies, nogmaals dank voor je uitgebreide feedback! Zoals telefonisch al toegelicht hadden we de aanbieders echt scherp gebriefd en pasten ze echt alle drie goed. Het is altijd jammer als niet alle aanbieders goed uit de verf komen tijdens de kennismaking. Fijn dat je de aanbieders aanbieders een tweede kans hebt gegeven.
Groet,
Marco