D.sies

Er komt een expert langs ivm waterschade vloer, hij heeft alleen gekeken niet aangeraakt en of goed bekeken en er werd een aanname gedaan dat ik de vloer toch niet zou repareren en dus werd er maar 1/5 van het schadebedrag betaald!? Heb aangegeven aan de expert dat ik er niet akkoord mee zou gaan en dan net zo goed niks uitbetaald kon krijgen aangezien ik mijn vloer daarvan niet kon repareren. Maar het stond de volgende dag al op me rekening (opdringerig dit of niks) had aangegeven dat ik er niet akkoord mee ging!? Ik werd er slechter op en ging er op achteruit door deze beslissing van jullie want ik zat met een beschimmelde kapotte vloer en kon m niet betalen van het 1/5 gedeelte, waarom ben ik dan verzekerd? Het enige wat ik wou dat mijn schade werd gemaakt. Na aandringen en aangeven dat ik er niet mee akkoord ging uiteindelijk toch het gehele bedrag vergoed gekregen omdat ik een negatieve review gaf op Facebook. Intussen van januari tot april hier mee bezig geweest om mijn recht te halen? Heeft me veel energie en geregel gekost, niet hetgeen waar ik een verzekering voor heb.Prijs kwaliteit is top! Lage prijs voor een klantonvriendelijke afhandeling van een schade. Wel ben ik goed geholpen door een schade afhandelaar maar dat staat los van mijn niet leuke ervaring.

Score voor Klaverblad Verzekeringen: 2/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee