Ik ben niet zo van complimentjes geven maar dit wil ik wel graag vermelden. Een paar jaar geleden kreeg ik waterschade door de buren in mijn appartement aan muren en losliggende kasteel/parketvloer. De schade aan de muren moest ik regelen via de opstal verzekering van de VVE en de afhandeling heeft niet alleen lang geduurd maar moet achteraf ook weer vragen beantwoorden en foto's sturen. Mijn parketvloer viel onder mijn inboedel verzekering bij Klaverblad, er kwam een expert om de schade op te nemen en de gegevens van de buren te noteren, alles was snel geregel, SUPER! toevallig belde een paar weken later de Rabobank met een goede aanbieding voor inboedel verzekering, maar omdat ik zo tevreden was met Klaverblad, wat ik de medewerkster van de Rabobank ook vertelde, ben ik er niet op ingegaan en ben nog steeds een tevreden klant bij u.