Igdir

Ik wil middels deze formulier nogmaals me ongenoegen uiten over een schadeclaim ik heb lopen bij jullie. Ik heb onlangs schade gehad aan me deurluifel door de zware sneeuwval hij is namelijk afgebroken en meerdere mensen in de buurt hebben hier mee te maken gehad onder andere mijn broer die een paar deuren verder op woont. We zijn beiden bij jullie verzekerd en hebben beide de zelfde luifel vorig jaar laten plaatsen en beide zijn met de sneeuwval afgebroken we hebben allebei de bij de zelfde bedrijf een offerte aangevraagd en deze samen met de schade claim ingediend. tot mijn verbazing krijg ik een expert en me broer krijgt de schade uitbetaald. Ik heb hierover contact gehad en ik krijg te horen dat ik gelijk heb dat het raar is dat er bij 2 de exact de zelfde schades 2 verschillende uitkomsten komen en dat ze mijn schade ook op de zelfde manier gaan afhandelen vervolgens word ik gebeld en word er gezegd dat het toch niet gaat veranderen en dat er een expert bij mij komt. Ik vind dit echt niet kunnen dat er bij 2 exact de zelfde schade's zo verschillend word gewerkt.

Score voor Klaverblad Verzekeringen: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee