In een woord geweldig en een aanrader voor iedereen die om wat voor reden ook een tijdelijke douche nodig heeft. Onze verbouwing liep een week uit, maar dat was geen enkel probleem met een heerlijk warme douche in de bijkeuken. Wij hebben daar alleen koud water dus hebben ook boiler en afvoerpomp gehuurd. Paul heeft alles netjes aangesloten en naderhand weer afgekoppeld. Onze installateur badkamer heeft paul zijn kaartjes meegenomen om potentiele klanten de mogelijkheid te bieden een douche te huren. Alles schoon en voor ons heel makkelijk. En als je een badkamer laat verbouwen, kunnen deze kosten er ook nog wel af. Wij hebben een hele positieve ervaring en raden het iedereen aan. Ook bijvoorbeeld als je om andere reden niet im je eigen douche kunt douchen. Dank Paul en heel veel succes met je bedrijf. Lieve groet, Famke Uit Oud-Beijerland