Via internet heb ik de voordeelbundel van Huysshop gekocht omdat daar het onderhandelen en de koopakte door een internetmakelaar wordt gedaan. Het bezichtigen en de foto's heb ik zelf gedaan.
De internetmakelaar is bij me langs geweest maar was gehaast en had weinig tijd om met mij alles door te nemen. Toen ik hem een week later om advies vroeg gaf hij als antwoord dat hij 1 week niet aanwezig was en gaf ook geen duidelijke antwoorden op mijn vragen. Heb toen met Huysshop gemaild en van hun kreeg ik gelukkig wel antwoord op de vraag hoe ik foto's op Funda kon verwijderen en nieuwe erop kon zetten.
Zou fijn geweest zijn als deze makelaar me een telefoonnummer had gegeven van een collega die hem had kunnen vervangen.
Het enigste sterke punt is, als ik mijn huis via hun verkoop dat ik me de courtage bespaar.
Het mag persoonlijker en Huysshop en de makelaar mag meer tijd uittrekken om alles goed door te nemen zodat ook meteen alles goed op Funda komt. Zeker de eerste weken is dit erg belangrijk om het huis snel te kunnen verkopen.