Advies makelaar
Kennis
Website
Presentatie

Anita van Gerven

Over het algemeen is de ervaring goed. Het enige wat ik echt mis aan de Huysshop is dat er geen terugkoppeling wordt gegeven als er een mail of vraag is gesteld. Hier een voorbeeld. Ik had gevraagd of er nog extra foto's konden worden bijgeplaatst. Dit is ook wel gebeurd alleen geen terugkoppeling dat het gebeurt is. Ik zag dit uiteindelijk zelf. Dit zou echt een verbeterpunt zijn.

Dat je alles kan bestellen bij de Huysshop. Alles zit er bij. Gratis open huis, folder, plattegrond.

Reactie Huysshop.nl:

Geachte client,
Dank voor uw bericht. Elke doorgevoerde wijziging wordt teruggekoppeld naar de verkoper; blijkbaar is dat bij u niet gebeurd, excuses daarvoor. U kunt de wijzigingsberichten vervolgens terugvinden in uw online dossier.
backoffice Huysshop

Score voor Huysshop.nl: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Fundabundel: voordeelpakket