Advies makelaar
Vriendelijkheid
Bereikbaarheid
Website
Presentatie

Kopen van een pakket gaat heel gemakkelijk en de website is redelijk duidelijk. Jammer dat je op de website je beste moet doen on een telefoonnummer te vinden. Wil je de klant goed van dienst zijn, zet dit dan direct duidelijk onder contact, of zelfs op de homepage. Ik zou binnen 3 dagen gebeld worden. Na 8 dagen nog niets gehoord te hebben heb ik zelf maar gebeld. De dame heeft er een notitie van gemaakt en de volgende dag belde de makelaar om een afspraak te maken. Hij had helaas pas bijna 3 weken later plek. Belachelijk vond ik. Het is hem gelukt na enige dagen een gaatje voor mij te creƫren. Erg fijn. De afspraak bij mij thuis was prettig, maar vrij kort en ik merkte dat de makelaar niet de door mij ingevoerde uitgebreide informatie had doorgenomen. Dat vond ik jammer. Hij was verder heel aangenaam in het contact en heeft al mijn vragen kunnen beantwoorden.

Zie eerder genoemde punten

Zie eerder genoemde punten

Reactie Huysshop.nl:

Geachte client,
dank voor uw reactie. Vanwege de open huizen dag is de druk op onze makelaars die de woning komen opnemen groot, omdat er rond die periode enorm veel mensen hun huis willen verkopen.
Wij hebben inmiddels meer makeaars ingeschakeld.
backoffice Huysshop

Score voor Huysshop.nl: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Fundabundel: Pakket 595 euro