Advies makelaar
Kennis
Website
Presentatie

Goede hulpverlening, nette afhandeling

Ik ben enorm tevreden over het basispakket. Ik heb voordat ik gebruik heb gemaakt van jullie diensten met meerdere makelaars een gesprek gehad. Met geen één makelaar had ik een goed gevoel. In de huidige markt, welke als zwaar wordt bestempelt voor de huisverkopers, wil je de kosten zo laag mogelijk houden tijdens de verkoop. De kosten bij makelaars varieerden van 2000 tot 3500 euro voor de verkoop van mijn woning. Makelaar Oosterom en Verhagen bestempelde mij als een goede klant om dat ik al vaker met hun contact heb gehad, uiteindelijk waren ze de duurste.

Naar mijn mening staat de toekomstige markt voor jullie wijd open. Ik beveel iedereen dan ook aan om alles via een internetmakelaar te doen verlopen ipv de ’gewone makelaar’. Als iedereen zich beseft hoeveel geld ze kunnen besparen met jullie ten opzichte van anderen zullen meer mensen gebruik maken van jullie diensten. Mijn restschuld bij verkoop was enorm, dus ik was blij dat ik honderen euro’s kon besparen.

Ik heb gemerkt dat het toch heel veel energie kost om de verkoop te realiseren. Alle papieren bij elkaar zoeken, uitzoeken welke papieren de koper moest inzien etc. Ik had het geluk dat ik nog oude mails had staan waarin precies stond wat ik mest versturen etc.

Ik denk, zeker in deze markt, dat jullie alleen maar groter kunnen worden. Goede hulpverlening, goede prijs, nette afhandeling.

Ik beveel jullie aan bij iedereen!

Een idee is misschien om een stappenplan, in duidelijke taal, te versturen bij aanvang van het hele proces. beschrijf welke papieren de verkoper moet opzoeken, in twee A4’tjes kan alles beschreven worden en kan alles makelijker maken voor de verkoper. Het zelf rondlijden van potentiële kopers is het probleem niet, maar ik kan begrijpen dat sommige mensen het moeilijk vinden om alle officiële papieren op te zoeken. Als alles iets wat duidelijker wordt voor de vekopende partij mbv een stappenplan (uitgewerkt) durven meer mensen via jullie het huis te verkopen.

Score voor Huysshop.nl: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Fundabundel: Voordeelbundel