Psycohologie voor Managers is een training die bestaat uit 10 lessen, waarbij per les 1 onderwerp behandeld wordt. De 1e les start met een leervraagverkenning en deze leervraag kan/wordt in de loop van de opleiding nog bijgesteld (worden). In de ochtend wordt de theorie op een interactieve manier behandeld. 's Middags wordt gekeken wat dit betekent in organisaties. In de periode tussen de lessen bereid je de stof voor de volgende les voor en maak je een refelectieverslag waarin je aangeeft wat de behandelde stof voor jou betekent, hoe je hiermee om wilt gaan en hoe jouw leervraag zich verhoud tot de stof. Voor mij was het een boeiende opleiding, waarin theorie goed bruikbaar is in de praktijk en waarbij je ook zelf een spiegel krijgt voorgehouden. Ik voel me zekerder in mijn manier van leidinggeven en heb handvatten gekregen om mijn team ondersteunend aan te sturen.