De opleiding Hogere Bedrijfskunde bestaat uit 3 verschillende modules die ieder voor zich uitdagend en interessant zijn. Wat erg prettig was is dat de samenstelling van de groep bestond uit mensen van verschillende organisaties, zowel profit als non-profit. Dit gecombineerd met de expertise van de docent maakte dat ik de bijeenkomsten als zeer inspirerende en voedend heb ervaren. De planning van 1 dag per maand was erg prettig hierdoor was er voldoende tijd om je voor te bereiden op de bijeenkomsten en de stof van de vorige keer te laten beklijven.
Zelf kom ik uit het hoger onderwijs en had hoge verwachtingen. Deze zijn wat mij betreft helemaal waar gemaakt. Naast de inhoudelijke expertise wist de docent perfect gebruik te maken van de verschillende ervaringen van de deelnemers en aan te sluiten bij de behoeften van iedereen uit de groep. Hierdoor was het ook voor iedereen mogelijk een transfer te maken naar de eigen organisatie en kwam de theorie tot leven. Ook de inbreng van de actualiteit heb ik als heel zinvol ervaren.
Ik heb het als een verrijking ervaren om de afgelopen maanden deze opleiding te kunnen volgen. Mijn volgende opleiding zal zeker weer bij ICM zijn. TOP!