Ik ben zeer tevreden. Je krijgt al het materiaal dat je nodig hebt om te studeren. Als je de stof goed bijhoudt en het huiswerk maakt kun je de cursus goed meedoen en hierdoor voelde ik me ook best zelfverzekerd toen ik het examen ging maken. De grote groep zorgde er wel voor dat het beantwoorden van vragen langer duurde dan van mij gehoeven had. Dit hield het proces en de kans in de groep te oefenen soms een beetje tegen. Maar dat lag aan de diversiteit van de groep. En dat was op veel punten juist ook van waarde door verschillende ervaringen in de praktijk. Wat betreft de inhoud van de cursus kan ik zeggen dat hij me heel volledig lijkt. Je doorloopt duidelijk een traject van theorie naar toegepaste praktijk. Ik kan nu een communicatieplan schrijven wanneer me dit gevraagd wordt. Ook het verschil interne en externe communicatie (en daarmee de verschillen in het communicatieplan) komen goed aan bod. Al met al ben ik zeer te spreken over de cursus in haar vorm en qua inhoud.