De locatie en de docent waren prima. De cursus zelf was bedoeld voor mensen zonder financiële ervaring, maar voor hen niet geschikt, want de cursus en de instructievideo's veronderstellen een aanwezige basiskennis van financiën, boekhouding en/of economie. Als je die zoals ik niet hebt, kun je meer dan de helft van wat besproken wordt niet volgen. De instructiemap bevatte bij ontvangst geen informatie, alleen 10 tabbladen en een paar casussen zonder uitwerking. Geen enkele uitleg van de basis van financiën, waarvoor ook in de 3 lesdagen geen tijd is. De bedoeling was kennelijk om de in de les geprojecteerde informatie zelf te downloaden, afdrukken en in de map op te slaan. Maar die informatie is erg summier. Het boek 'Financieel Management' van Kees van Alphen, dat bij les 1 op tafel lag, hadden jullie beter een paar weken van tevoren kunnen toesturen, dan hadden we ons kunnen verdiepen in de materie. De vraag is alleen of dan de cursus nog nodig was geweest. De docent heeft op de ontbrekende basisinformatie ingespeeld door sommige cursisten het boek 'Financiën voor ZZP'ers' van Femke Hogema kado te doen. Daarin staat wel de basis uitgelegd, dus als ik dit boek uit heb, is mijn doel bereikt. Al met al vind ik de cursus in deze vorm beslist geen aanrader, zeker niet voor deze prijs. Ik raad jullie om in jullie cursusomschrijving op te nemen dat financiële basiskennis een voorwaarde is om de cursus te volgen. Maar: complimenten voor de docent Rien van der Linden. Erik Melkert