Al met al was deze opleiding bij ICM voor mij een heel goede ervaring. Een enthousiaste kundige en ervaren no-nonsense trainer die meteen duidelijk maakt wat de kern van time-management is. De theorie werd veelal behandeld aan de hand van praktijkvragen of -problemen uit de groep. De locatie (Regardz la Vie te Utrecht) is prima en op loopafstand van Utrecht CS. De digitale leeromgeving van ICM is erg prettig in gebruik en bevat begrijpelijke en nuttige informatie en oefeningen. Ook de informatieverstrekking met betrekking tot de cursusdagen door zowel ICM als door de trainer op voorhand was ruim voldoende. Ten opzichte van mijn persoonlijke verwachting was de opleiding iets teveel gericht op (de stijlen van) het leidinggeven zelf en miste ik wat tools voor de praktijk. Wellicht dat deze verwachting meer past bij een opleiding projectmanagement. Ook een volgende opleiding zou ik zo weer bij ICM volgen.