Rianne Harmsen

Wat heb ik een heerlijk en goed gevoel overgehouden aan de cursus Assertief optreden in 4 maanden. Danielle gaf (gelukkig) niet zozeer uit het boek de training, maar was praktijk en persoonlijk gericht. In welke situaties liepen wij tegen problemen op en waren wij niet assertief genoeg. Iedereen kwam aan het woord en als je wilde kon je de situatie in deze veilige omgeving oefenen. Het heeft mij geholpen om in te zien dat heel veel mensen onzeker zijn waarvan je het niet dacht. Dat sterkte mij, want ik ben niet de enige. Van jong tot oud, van hoog opgeleid naar minder opgeleid. Maar Danielle gaf ons het gevoel dat wij ertoe deden en hoe wij situaties konden omdraaien waar je normaal gesproken zou dicht klappen. Het was een fijne groep mensen bij elkaar. Danielle gaf ons de ruimte om praktijk situaties te bespreken en de groep stimuleerden elkaar om situaties anders te benaderen. Alles gebeurde zeer respectvol en veilig. Echt een aanrader! Niet geheel onbelangrijk: Locatie was prima te bereiken en mooi, en de lunch heerlijk!

Score voor ICM Opleidingen en trainingen: 5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Ja
Gevolgde training: Assertief Optreden in 4 maanden