In 5 maanden tijd een complete opleiding voor Professioneel Coach was voor mij ideaal. Interessant en leuk. Elke bijeenkomst had ik er weer zin in en vroeg ik me af: wat ga ik nu weer beleven?. En dat terwijl ik jaren geleden klassikaal onderwijs helemaal niet meer zag zitten!
De opzet van de opleiding vond ik erg sterk. De digitale leeromgeving helpt je prima om je thuis voor te bereiden op de bijeenkomsten De Trainers, met erg verschillende eigenschappen ten opzichte van elkaar, hadden beiden een andere aanpak van zaken. Daaruit kon ik mooi kiezen welke aanpak het beste bij mij past. Daarbij hadden de Trainers een flinke rugtas vol met ervaringen als Coach waaruit geput kon worden. Dat maakte de vertaalslag naar de praktijk een stuk makkelijker.
Direct vanaf dag 1 werd een veilige leeromgeving gecreƫerd wat ik erg fijn vond en ook gunstig voor het leerproces was. Iedereen kon zichzelf laten zien en zichzelf zijn en dat is precies wat je in een opleiding nodig hebt. Dan kan je je volledig focussen op leren.