Het waren 3 erg leerzame trainingsdagen. Vanaf het eerste moment werd een open sfeer gecreëerd, waardoor ik mij gelijk veilig voelde en mij stem kon laten gelden. Dit was erg prettig voor de training, want je dient je eigenlijk best 'bloot' te geven om de training optimaal te volgen. De inhoud is professioneel en logisch opgezet. Doordat de trainster goed luisterde naar de behoeftes van de groep en dit combineerde met de theorie, heb ik echt stappen kunnen maken. We hebben veel praktijkcasus geoefend en daardoor heb ik tips and tricks geleerd en handvaten zijn aangereikt om toe te passen in mijn eigen werkomgeving. De locaties van de training waren prima, de benodigdheden waren aanwezig, goede ontvangst, goed eten en drinken beschikbaar. De online leeromgeving is duidelijk opgezet, de video's en de testen zijn ondersteunend aan de training. Bedankt voor de professionele training!