Onze trainer Yvonne is zeer ervaren op het gebied van NLP. Ze heeft een zeer persoonlijke benadering en verbind theorie en praktijk onder andere door ook haar eigen ervaringen te delen. De locatie waarop de trainingen werden gegeven was erg prettig, goed bereikbaar en goed verzorgd. Ik heb met deze cursus hele mooie stappen kunnen maken in mijn eigen ontwikkeling, het heeft me het gevoel van regie teruggegeven. Het was fijn om de training te volgen verspreid over 5 maanden omdat ik zo de kans kreeg om het geleerde te laten bezinken. Omdat we met een kleine groep werkten kreeg iedereen persoonlijke aandacht en begeleiding en dat was erg prettig. Ik zou iedereen aanraden om deze cursus te volgen het heeft mijn leven zo veel rijker gemaakt. Ik heb een toolbox gekregen van instrumenten waarmee ik anders om kan gaan met situaties die ik voorheen lastig vond. Ik merk op zowel privé als werkgebied een enorme positieve verandering sinds de cursus