Zeer enthousiaste en ervaren trainer die in de training een fijne balans hield tussen theorie en praktijk. De van te voren aangegeven leerdoelen hebben we (zowel trainer als ondergetekende) continu voor ogen gehad en daar waar mogelijk dit ook toegepast. De trainer wist de medecursisten in een fijne en ongedwongen omgeving goed te motiveren om constructieve feedback te geven zodat het leereffect hierdoor gemaximaliseerd werd. Zowel de training als de trainer wil ik hierbij van harte aanraden!
Als wens (om tot een maximale score te komen) zou ik graag willen aangeven dat de online voorbereidingen wat uitgebreider mochten zijn in de vorm van video's (er waren reeds een aantal video's, dus: meer video's) zodat de theorie nog iets meer diepgang kan krijgen waardoor dit fundament steviger aanwezig is en dat je daar goed op voort kunt bouwen.
Aanvullend is het ontzettend fijn dat het online platform ook na de training voor de cursist benaderbaar blijft.