Jessica Rosenbach

Als ik terugkijk op de ICM Coachingsopleiding voelt het alsof ik op reis ben geweest. Een onvergetelijke 'ontdekkingsreis' onder begeleiding van twee deskundige en inspirerende trainers, Leonora en Rèmi, en negen reisgenoten die net als ik aan deze reis begonnen met de wens en ambitie om een goede en professionele basis als coach te leggen. Ik had voordat ik aan deze opleiding begon, niet durven dromen welke impact deze reis op mij zou hebben en wat voor 'boost' het mijn persoonlijk- en werkmatig leven zou gaan geven. De opleiding heeft mij een waardevolle verdieping op inhoud gegeven; zowel de digitale leeromgeving, de lesstof, de literatuur en vooral ook de bevlogen en inspirerende lessen van Leonora en Rèmi, hebben een fundament gelegd en een belangrijke bijdrage geleverd in mijn ontwikkeling als professioneel coach. Ik heb onnodige bagage tijdens deze reis afgelegd en mijn koffer gevuld met waardevolle nieuwe inzichten, methoden, instrumenten en technieken. Ook heb ik bijzondere mensen leren kennen, nieuwe vriendschappen gesloten en heb ik ervaren hoe coaching hart, hoofd en ziel verbindt. Met heel veel dank aan Leonora, Rèmi, Margo, Marianne, Evelien, Esther, Hendrickje, Marco, Jeroen, Wolter en Jonne, jullie waren geweldige reismaatjes!

Score voor ICM Opleidingen en trainingen: 4.5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Ja
Gevolgde training: ICM Coachingsopleiding