Graag deel ik mijn positieve ICM ervaring met jullie!
10 Dagen voor de training heb ik een professionele intake ingevuld met o.a. mijn leerdoelen en daar kwam de trainster tijdens de training vaak op terug.
Wij hebben veel oefeningen in groepjes gedaan waardoor ik ook veel leerde van de andere deelnemers.
Tijdens de training besefte ik me dat ik mijn werkdag liet leiden door de mails die in binnenkreeg. Veel andere deelnemers vonden dat ook een lastig onderwerp en daarom hebben we samen nagedacht over praktische oplossingen.
Aan het eind van de 1e dag heeft ieder een concreet actiepunt met elkaar gedeeld. De 2e bijeenkomst begonnen we met een rondje waarbij iedereen vertelde of het gelukt was (met het actiepunt). Een grotere stok achter de deur is er niet vind ik!
De trainster had veel (eigen) boeken meegenomen over Time Management welke bij tijdens de pauze konden inzien.
Kortom: ik heb tijdens deze 2 dagen veel handvatten aangereikt gekregen waardoor ik nu veel efficiënter ben (zowel in mijn werksituatie als privé)!!