De cursus heeft me een zeer goede basis gegeven, zeker doordat de praktijkopdrachten altijd gekoppeld zijn aan je eigen bedrijf of organisatie. Tevens is deze curus goed te combineren met een fulltime job, er is voldoende tijd voor de opdrachten en het lesmateriaal door te nemen. Ik vond het persoonlijk erg prettig om de theorie direct toe te passen in de praktijk middels de opdrachten. Ook dit is een goede leermethode om te toetsen of je de theorie echt begrijpt. Tijdens de cursusperiode staat de trainer altijd open voor vragen tijdens maar ook buiten de cursus. je kan de cursus volledig zelfstandig doen of email adressen uitwisselen met je medecursisten. Ook leer je de theorie toe te passen op andere branches omdat de cursisten vaak een andere achtergrond hebben. Al met was de cursus zeker de moeite waard en ben aan het overwegen om een vervolgopleiding via dezelfde organisatie te volgen.