Margie

E-mail verstuurd op 13/4/10 aan Nicole (de coach):

Ik heb sterk aan je gedacht toen ik vandaag voor mijn collega's (groep van 35 man) tijdens onze 1e kwartaallunch dit jaar gesproken heb over de omzet van ons bedrijf en daarbij een presentatie heb gegeven over de afdeling Verkoop waar ik verantwoordelijk voor ben. Dit weekend heb ik het powerpoint bestand voorbereid en daarbij met alle punten rekening gehouden die ik tijdens jouw cursus geleerd heb (agenda), boodschap, begin, volgorde, dia's en verhaal in elkaar over laten lopen en een eind eraan gebreid met een vragenronde. Steekwoorden op kaartjes (heb ze niet nodig gehad en heb er ook niet mee gefrummeld). En tijdens het oefenen (voor de spiegel) veel aandacht besteed aan gebaren, stopwoorden zoals eh...eh... vermijden, oogcontact, vlot en duidelijk praten en intonatie stem, niet frummelen, etc....etc....
Nou, ik moet je zeggen, het is uitermate goed gegaan!!!! Ik was relaxed en mijn adem zat niet bovenin mijn keel.

Ik merk dat voorbereiding erg belangrijk is!

Iedereen was onder de indruk en mijn baas gaf me een schouderklop en zei dat hij trots was op me. Pffff.... ik steeg twee meter in de lengte natuurlijk!

Een collega die na mij een presentatie hield zei: "Wauw, dit ga ik haar niet nadoen".

Ik ben zo trots dat ik je dit wilde laten weten.

Applaus voor mezelf, en nog veel meer applaus voor jou!

Bedankt voor de leuke manier waarop je de cursus hebt gegeven.

Score voor ICM Opleidingen en trainingen: 4.5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Ja
Gevolgde training: Overtuigend Presenteren