Ik heb de opleiding tot coach gevolgd en ben hier erg tevreden over. De informatie van te voren was erg inzichtelijk, zodat ik goed wist wat ik kon verwachten in welke module. Dit heeft zeker bijgedragen aan mijn keuze voor ICM. Ook de benadering en visie spreekt mij aan. De groep en trainers hebben met elkaar veel inhoud en diepgang gegeven aan de opleiding. Het aanbod zat goed en gevarieerd in elkaar. Zodat iedereen voldoende mogelijkheden had om zijn eigen ontwikkeling door te gaan en doelen te behalen.Ik ben voor om genoeg tijd in te bouwen voor alternatieven die jezelf niet zo gauw ook in een boek uitgebreid terug kan vinden. En dit dan ook te oefenen. Dit gebeurde gelukkig ook in de opleiding.
(wat voor mij wel een groot obstakel was, dat er pas vlak voor de start training pas definitief bepaald wordt of de training op de opgegeven dag ook doorgaat. Ik vind dat ICM daarin te ver gaat. Ik werk zelf in wisselende diensten (7 dagen per week en 3 maandenroosters, ik heb nu het risico genomen, maar als dit ook bij de andere opleidingen van icm zo is, zal ik toch ook uitkijken naar andere organisaties en dit is dan ook echt de enige reden!)