Genis Brand

Onderwijsmethodiek: De methodiek om de lesstof (boek)aan te vullen met de Kennisvideo's en Pp-presentaties heb ik als zeer effectief ervaren. De lesstof zelf bestuderend kon ik via deze 2 digitale instrumenten mezelf terugbrengen van mijn ervaring/ routinegedachten naar kernpunten van Prince2. Had gehele boek bestudeerd en moest focus op Foundation houden (to eager).
Ik vond het prettig en werkzaam dat je heen en weer switchen tussen de drie leerinstrumenten. De wijze waarop de presentator sprak en zijn attitude hierbij vond ik zeer prettig. Rustig, duidelijk en doelgericht!Zonde te overdrijven en ondanks digitale vorm leek het alsof hij persoonlijk tot je sprak.

Trainer: ik heb Jan als een professionele en prettige trainer ervaren. Inhoudelijk deskundig en toch een veilige en prettige leeromgeving creërend. Didactisch goed dmv uitleg/toelichting en gebruik Flap-over en weinig van de Ppp. Gaf de studenten hierbij ruim voldoende ruimte voor eigen inbreng zonder de focus te verliezen.

Examen: Punt van aandacht is mogelijk de verhouding 75 vragen/35 vragen goed. Had zelf vooraf even duidelijk moeten vragen of alle vragen persé ingevuld moesten worden. Bv. 40 vragen invullen met 35 goed is volgens mij ook geslaagd. Ik ben voor de 75 gegaan, achteraf niet slim van mij (to eager?) Was weer leermoment.

Additioneel: Compliment voor de wijze waarop de Studieadviseuse je bij 1e contact te woord staat en voor de medewerkers bij de begeleiding naar d e start van cursus.

Score voor ICM Opleidingen en trainingen: 4/5
Beveelt u dit bedrijf aan Ja
Gevolgde training: PRINCE2® Foundation in 1 maand - inclusief examen