Lang wachten, botte aets
Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?
Met alle papierwerk die je als proefpersoon moet invullen, de voorbereiding en dan te horen dat je niet mee kan doen omdat de arts kon door mijn makeup zien dat ik nog ern spoor had van roscea. Volgens mijn huisarts was mijn huid mooi en glad. Deze arts vond dat hij een vlinder vormnkon zien op mijn wangen. Ik vroeg voor eenntekening wat hij kon zien en low and behold precies de vorm vannmijn blusher....tja.....in ieder geval als deze arts dit vindt, dan zou ik zeggen geef vooraf aan de proefpersoon (voordat hij/zij alles invult)een A4 waarop duidelijk staat met welke aandoeningen je niet mee mag doen... dat scheelt de proefpersoon tijd en de PRA
Reactie ICON:
Beste Anita,
Wat jammer om te horen dat je niet door de keuring bent gekomen. Voorafgaand aan elk onderzoek worden de criteria met u doorgenomen. In de criteria van dit onderzoek staat dat u niet mag deelnemen wanneer u een huidaandoening heeft.
Wanneer wij een middel testen kunnen we namelijk niet herleiden of een bijwerking komt door een huidaandoening of door het middel dat we testen. Als het goed is zou dit telefonisch aan u gevraagd moeten zijn.
We kunnen ons voorstellen dat er veel informatie tijdens dit gesprek wordt besproken en dat het snel kan gaan. Vervelend dat dit zo is verlopen.
Groet, Zahra van PRA.