ICON

R.M. Kartodikromo

Ronduit slecht georganiseerd!

Geef een uitgebreidere omschrijving van je ervaring

Ik werd geselecteerd voor het Janssen vaccin onderzoek en kreeg een specifieke tijdstip en datum door om aanwezig te zijn in Groningen voor de medische keuring. Ik kom uit Rotterdam en heb 2 en een half uur gereden om er te zijn. Sta ik net te parkeren en word ik gebeld met de mededeling dat “ze helaas vol zijn en verder geen mensen meer nodig hebben”. Ik sta er versteld van en zeg nog dat ik letterlijk voor de deur sta en een lange reis gemaakt heb. Word het mij uitgelegd dat het “jammer is maar het is niet anders”. Ik heb ten eerste mijn werk moeten missen en ten tweede benzine (reiskosten) gemaakt. Het ergste vind ik dat het mij nergens eerder is meegedeeld dat ik op een reservelijst of iets dergelijks stond. Ik was in de veronderstelling dat mijn deelname definitief was. Getuige het lijvig documentenpakket en telefoongesprekken met PRA. Tot nu toe geen bericht ontvangen over de vergoeding van gemaakte kosten. Kortom slecht en slecht georganiseerd.

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Gewoon een beter systeem want dit is absurd en kan niet.

Reactie ICON:

Beste mevrouw R. M. Kartodikromo
Wat vervelend om te lezen dat u het zo ervaren heeft. We kunnen uw teleurstelling goed begrijpen. Het is niet prettig te moeten vernemen niet meer aan het keuringsproces van het onderzoek deel te kunnen nemen. Echter, kunnen wij deelname nooit garanderen. Het voorkeuringsproces van dit onderzoek liet een wisselend resultaat zien en wanneer een groep voldoende goedgekeurde deelnemers heeft kunnen wij simpelweg niet meer deelnemers toelaten. Wij realiseren ons dat de situatie erg vervelend voor u is geweest. Via mijn collega’s heb ik vernomen dat u een officiële klacht heeft ingediend. Na ontvangst van onze klachtafhandelingsbrief heeft u ons bedankt voor de goede afhandeling, wat wij waarderen. Groet, Zahra van PRA.

Score voor ICON: 0.5/5
Zou je het anderen aanraden om deel te nemen aan een geneesmiddelenonderzoek bij ICON? Nee