ICON

Lucas

Slecht

Geef een uitgebreidere omschrijving van je ervaring

Ik zou maandag 20 december meedoen aan een onderzoek en was hier al medisch voor gekeurd en ook goedgekeurd krijg ik net 3 dagen van tevoren een telefoontje van ze dat ze genoeg deelnemers hebben en ik niet hoef te komen en dus ook niet eens een reserve vergoeding krijg. of terwijl al je tijd die je er al aan hebt geïnvesteerd zoals het bloedprikken het wachten op de keuring, de formulieren die je moet invullen het zorgen dat je vrij bent die periode ben je kwijt en krijg je NIKS voor. Echt waardeloos hoe ze nu met hun deelnemers omgaan. niet eens een sorry of iets aan de telefoon dus mocht je ook van plan zijn om mee te doen weet dan dat ze je zonder pardon afzeggen een paar dagen van tevoren zonder compensatie

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Mensen een vergoeding geven voor de tijd die ze erin investeren en niet 3 dagen vantevoren iemand afzeggen die is goedgekeurd

Reactie ICON:

Beste Lucas,
Wat vervelend dat het zo gelopen is. Het is natuurlijk niet onze bedoeling deelnemers op het laatste moment af te zeggen.
Wij kunnen van te voren niet precies inschatten hoeveel deelnemers worden goedgekeurd om aan het onderzoek deel te nemen. Als er te veel kandidaten zijn goedgekeurd, moeten we helaas mensen afbellen. Er kunnen niet meer mensen deelnemen dan van te voren is ingepland en wij kunnen een deelname dan ook niet garanderen.
We zullen je feedback ook intern oppakken en nemen dit mee als verbeterpunt binnen de organisatie.
Groeten,
Vera van ICON

Score voor ICON: 0.5/5
Zou je het anderen aanraden om deel te nemen aan een geneesmiddelenonderzoek bij ICON? Nee