ICON

J.G van Asselt

Alles prima geregeld

Geef een uitgebreidere omschrijving van je ervaring

Goede zorg en aandacht voor de deelnemer. Ook goede zorg voor de inwendige mens als er weer gegeten mag worden.

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Ik heb zelf niet doorgevraagd maar achteraf gezien had ik toch beter uitgelegd willen hebben waar het onderzoek precies tot dient. En ook of het onderzoek iets opgeleverd. Ik neem aan dat ik geen placebo heb gehad omdat ik een allergische reactie heb gehad. Maar had ik dat niet gehad is het toch fijn om te weten of je een medicijn of een placebo hebt gehad.

Reactie ICON:

Hi, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat er veel zorg en aandacht voor u was. Verder kunnen we helaas vaak (nog) niet de onderzoeksresultaten delen. Geneesmiddelenonderzoek is een langdurig proces, wat meer dan 10 jaar kan duren. Het vroegtijdig delen van de onderzoeksresultaten kan mogelijk van invloed zijn op uitkomst van een onderzoek. Overigens is het wel mogelijk om te achterhalen of u een placebo of een middel toegediend heeft gekregen. Deze informatie kunt u opvragen nadat het onderzoek is afgerond. Voor meer informatie hierover kunt u gratis bellen naar 0800 – 0292044 Groet, Zahra van ICON.

Score voor ICON: 4/5
Zou je het anderen aanraden om deel te nemen aan een geneesmiddelenonderzoek bij ICON? Ja