ICON

Dave Willemsen

Het personeel is grotendeels vriendelijk, er is meer dan genoeg medische aandacht als dat nodig is, en ik heb mij altijd veilig en verzorgd gevoeld

Geef een uitgebreidere omschrijving van je ervaring

Ik heb meegedaan met een lang onderzoek van 36 dagen (als ik mij niet vergis) en voor mij was dit dan ook mijn eerste deelname aan medisch onderzoek. Ik was nerveus in het begin, en het voelde allemaal een beetje raar, maar al snel voelde ik mij op mijn gemak toen ik mij bed kreeg toegewezen en in gesprek kwam met de andere deelnemers. Ik moet ook toegeven dat ik het altijd erg schoon vond. Ik viel ook al snel in het ritme van het opgestelde schema, en de wandelingen waren ook altijd wel een hoogte punt van de dag. Soms kon het voorkomen dat er wat irritaties ontstonden tussen deelnemers, maar dat kan gebeuren als je zo lang de hele dag op elkaars lip zit. Al met al heb ik veel gelachen met de andere deelnemers, het was gezellig, en de tijd ging (tegen verwachtingen in) snel. Ik heb nagenoeg geen last gehad van bijwerkingen, maar Ik kreeg tijdens mijn onderzoek wat klachten, hoewel ik echt top werd geholpen door een hele rustige en vriendelijke onderzoek arts (zijn naam was Salah, als ik het goed schrijf). Het balkon (van de eerste verdieping volgens mij) was ook absoluut en pluspunt!

Wat zou je bij je volgende deelname bij ICON graag anders willen zien?

Soms kan het personeel, door de strakke timing, wat stressvol aanvoelen, en kan er weleens wat hectiek ontstaan als er wat fout gaat. Wellicht kan de beschikbaarheid van meer personeel dit oplossen. Ook vond ik dat het eten echt verbeterd kon worden, in plaats van een opwarm maaltijd, had ik kraag gewoon vers eten gehad. Graag had ik ook wat meer decoratie en planten gezien want de kamers kunnen erg steriel aanvoelen.

Reactie ICON:

Beste Dave, bedankt voor je uitgebreide feedback en de mooie scoren van 4 sterren! Goed om te lezen dat je je snel op je gemak voelde en goed geholpen bent door onze arts.
De verbeterpunten gaan we intern bespreken en kijken hoe we dit kunnen oppakken. We verwelkomen je graag een keer terug voor een volgend onderzoek!
Groeten, Vera van ICON

Score voor ICON: 4/5
Zou je het anderen aanraden om deel te nemen aan een geneesmiddelenonderzoek bij ICON? Ja