De service van Whiteboarddeal is prima, de levering via GLS is onder de maat. De eerste keer bij huis laten bezorgen, maar de verpakking van het white board toonde zowel diverse voetstappen als een grote vouw. Deze hebben we dus conform instructie niet in ontvangst genomen. Vervolgens hebben we verzocht om de zending af te halen bij een afhaalpunt in een winkel. Toen we dus enkele dagen latere deze konden ophalen bleek het een andere kartonnen verpakking te zijn, want de vouw zat er niet in... maar wederom stonden er twee grote voetstappen op. Dus eigenlijk moest ik de zending weer weigeren, maar mijn dochter had al zo lang gewacht dat ik de gok heb genomen en het pakket heb meegenomen. Bij aankomst thuis bleek het whiteboard onbeschadigd te zijn. Dus we hadden geluk, maar ik vind GLS wel onzorgvuldig met de pakketten omgaan. Ik snap dat een dun pakket als een whiteboard snel omvalt in bijv een bestelwagen, maar dan is het toch wel lomp om er op te gaan staan.