Vaassen

Uitschrijven

Uw ervaring

Beste,

Ik heb in tijdbestek van ruim 3 weken geen reactie ontvangen en ik wil mij graag uitschrijven op jullie website omdat ik geen schoonmaker meer zoek. Ik heb onlangs 1 reactie ontvangen, en hier zit nu gelijk een factuur van 31euro aan vast. Lijkt mij heel klantonvriendelijk als deze factuur niet wordt ingetrokken, aangezien ik geen gebruik ga maken van jullie service.

Ik verzoek jullie vriendelijk de factuur in te trekken zodat ik mij kan uitschrijven van deze website.

Alvast bedankt voor jullie tegemoetkoming.

Mvg, Lin Vaassen
lindsay.vaassen@gmail.com

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Wat vervelend dat wij u geen geschikte kandidaat hebben kunnen leveren op tijd! Wij trekken uw aanvraag en bijbehorende factuur bij uitzondering in, ondanks het feit dat wij kosten hebben gemaakt bij het zoeken naar een geschikte hulp voor u. Wij hebben de hulp 2,5 week na uw aanvraag voorgesteld en ruim een week later wijst u deze af alleen met de opmerking dat u zich uitschrijft. In de 2,5 week dat wij hebben gezocht hebben wij van u geen enkel bericht ontvangen dat u niet meer op zoek was, dan hadden wij de zoekactie tijdig kunnen stoppen alvorens wij u hadden voorgesteld, dan was er ook geheel geen sprake van een factuur.

Score voor Ik zoek een schoonmaakster: 1/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee