Contact gegevens van 4 verschillende schoonmakers en allen zijn niet bereikbaar via mail/telefoon. Wel wil het bedrijf betaald worden voor zoeken. Belachelijk. Zo kan ik het ook. Gegevens van niet bestaande personen ‘verkopen’ aan klanten. Niet aan beginnen dit bedrijf
Uw ervaring
Snelle reactietijd
Reactie Ik zoek een schoonmaakster:
Beste Ernestina,
We vinden het ontzettend jammer dat u zo ontevreden bent over onze diensten. Uiteraard doen wij altijd ons best om er voor te zorgen dat er iemand aan de slag gaat. We vragen de hulpen dan ook nadrukkelijk of zij wel beschikbaar zijn en of ze aan de slag willen. Bovendien zijn we streng wanneer het neerkomt op onbereikbaarheid of nalatigheid van de hulpen. Zo proberen we de kwaliteit van ons bestand altijd te waarborgen. Jammer genoeg betekent dit niet dat hulpen altijd hun verantwoordelijkheid nemen. We willen wel heel duidelijk maken dat wij niet lukraak gegevens van niet bestaande personen doorsturen. Zo heeft u de laatste persoon afgewezen omdat ze aangaf allergisch te zijn en u over een maand een huisdier krijgt. We vinden het jammer dat het zo is verlopen.