Jasmijn

Wordt niet gekeken naar wensen

Uw ervaring

Heb best een duidelijke omschrijving van wie of wat ik zoek, maar krijg constant iemand toegewezen die totaal niet voldoet aan mijn criteria.

Bijvoorbeeld: ik heb een voorkeur voor een vrouw, 2 van de 7 voorstellen waren alsnog een man. Meerdere keren buitenlandse schoonmaaksters toegewezen, terwijl ik iemand wil die Nederlands spreekt.

Afspraken worden niet nagekomen áls je dan toch nieuwsgierig bent naar iemand.

Probeer al een tijdje van mijn account af te komen, vreselijk veel mailtjes gestuurd maar niemand die je echt wilt helpen of de moeite neemt je even te bellen.
Heb het idee vast te zitten aan een ‘contract’ waarbij er in mijn ogen niet eens serieus voor je gezocht wordt. Ontzettend frustrerend en niet netjes.

Ik vind het concept super, maar voel me nu alleen maar heel erg in de maling genomen.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Het spijt ons te vernemen dat u zo ontevreden bent. We proberen het aanbod namelijk wel degelijk zo nauwkeurig mogelijk af te stemmen op dat wat u in uw aanvraag heeft aangegeven. Helaas lukt dit niet altijd direct. Dit kan afhankelijk zijn van een aantal zaken, bijvoorbeeld omdat u uw eisen op basis van de het voorstel dat wij doen specificeert. Dat is natuurlijk geen probleem, maar dat betekent wel dat het wat langer kan duren. Zo gaf u op basis van de eerste man die we u hebben voorgesteld aan dat u geen man wilde. Dat hebben we toen meegenomen. De tweede man die werd voorgesteld, was een gevolg van een registratiefout van de betreffende hulp: deze heeft bij de inschrijving vrouwelijk als geslacht doorgegeven. Omdat wij bij wet niet op geslacht mogen selecteren, controleren we hier niet actief op en is hier dus iets mis gegaan. Excuses daarvoor. Verder zijn wij voor een groot deel afhankelijk van wat de hulp bij ons aangeeft. Ze bevestigen bijvoorbeeld Nederlands te spreken, of akkoord te gaan met de afstand. Het is erg spijtig als dit nadat u contact opneemt niet zo blijkt te zijn. Ik vind het ontzettend vervelend dat het in uw geval zo veel pogingen kost om tot een resultaat te komen, dat is namelijk niet hoe onze dienstverlening bedoeld is. Als u het niet langer wil proberen, kunnen we uw aanvraag en bijbehorende factuur sluiten. Wij willen u op geen enkele wijze het gevoel geven dat we u niet verder willen helpen of niet naar u luisteren en we betreuren het als dat wel op die manier is over gekomen.

Score voor Ik zoek een schoonmaakster: 1/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee