Dramatisch
Uw ervaring
Binnen een dag was er een match (en factuur voor de bemiddeling). Gelijk contact opgenomen met de persoon: ze bleek ziek en niet beschikbaar. Helaas.
De tweede match: afspraak gemaakt voor de volgende dag. Een uur voor de afspraak volgende een appje: ze had op hetzelfde tijdstip nog twee opvolgende afspraken en dat was ze even vergeten... Next.
De derde kwam netjes op gesprek. Goed gesprek gehad en een eerste werkdag afgesproken. Ze kwam niet opdagen en reageert niet meer op enige manier van contact zoeken.
Inmiddels zijn ze al een aantal dagen op zoek naar een nieuwe kandidaat, horen we niks, maken we zelf schoon. Maar hebben wél betaald. Een excuus, een berichtje, allemaal teveel gevraagd.
Reactie Ik zoek een schoonmaakster:
Wat vervelend dat de kandidaat zonder laten weten is komen opdagen. Ons heeft de kandidaat aangegeven beschikbaar te zijn. Net zoals u. Wij doen ons best een hulp aan u voor te stellen die lange tijd bij u in dienst kan blijven. Uiteraard kunt u aanvullende eisen/wensen stellen. Wij zoeken graag een nieuwe hulp voor u.