Helaas
Uw ervaring
Wij waren erg blij met een schoonmaakster. Het kennismakingsgesprek verliep goed en de hulp is 2 x geweest. De keer daarop kwam ze niet, en op ons initiatief is daar toen over gecommuniceerd. Er speelden privé bij de hulp problemen. De week daarna was zij - ondanks de toezegging weer te zullen komen- weer afwezig en ook niet meer over de app bereikbaar. We hebben dit beide weken direct gemaild naar ikzoekeenschoonmaakster, maar ondervonden geen bemiddeling in de communicatie.
Reactie Ik zoek een schoonmaakster:
Wij hebben uw review in goede orde ontvangen. U heeft aangegeven er geen communicatie is geweest vanuit onze kant. Mijn collega heeft u aangegeven dat u het contract met de hulp kunt stoppen. Zodra u het contract stopt met Kimberley gaan wij opzoek naar een nieuwe kandidaat. Dit kan via onderstaande link. Via deze link kunt u dit definitief maken. Uw garantie loopt nog tot 10 okt. 2020 17:00:26, wij kunnen u tot die tijd zonder bijkomende kosten een nieuwe kandidaat aanbieden.Als u hier gebruik van wilt maken kunt u dit aangeven na het opzeggen van het contract. U heeft echter geen actie ondernomen waar door wij niet opnieuw gaan zijn gaan zoeken. Het is mogelijk om dit soort dingen zelf aan te geven in uw account.