Ontevreden klant

Slechte hulp, slechte klantenservice

Uw ervaring

Na een paar vervelend ervaringen keek ik er naar uit om een professionele tussenpersoon in te schakelen in mijn zoektocht naar een goede hulp. Ondanks dat je veel vereisten opgeeft, voldoet de hulp die ze je toesturen daar niet aan. Ook heeft de hulp in kwestie een kast van mij onherstelbaar beschadigd. Toen ik hierover contact zocht kreeg ik een afstandelijke, zakelijke benadering. Ook geven ze geen geld terug en vergoeden geen schade. IK raad ze een menselijke maat aan. Voor nu is het een onprofessionele organisatie die gemakkelijk 30 euro vraagt voor bemiddelingskosten. Absolute afrader.

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Vervelend om te lezen dat u een minder goede ervaring heeft met een van onze hulpen. Indien een van onze hulpen bij u aan de slag gaat en schade veroorzaakt dan kunt u dit verhalen bij uw eigen aansprakelijkheidsverzekering. Onze hulpen zijn hier niet standaard voor verzekerd. Wij berekenen de eenmalige bemiddelingskosten voor de zoektocht naar een kandidaat. Uiteraard proberen wij u een goede service te bieden en vinden het jammer dat u onze dienst zo negatief heeft ervaren.

Score voor Ik zoek een schoonmaakster: 1/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee