Absoluut onprofessioneel bedrijf, tot 3 keer toe een afspraak met een schoonmaakster gemaakt, alle 3 zijn ze deze niet nagekomen. Aanbetaling van 30 euro betaald voor garantie voor 1 jaar, deze terug gevraagd door hun slechte dienst en onprofessionele houding, deze niet teruggekregen. Dit bedrijf biedt absoluut onprofessionele hulp aan het schoonmaaksters waar geen afspraken mee te maken zijn.
Uw ervaring
Reactie Ik zoek een schoonmaakster:
Beste Phillipine,
Het spijt ons ten zeerste dat u zo ontevreden bent over onze dienst. Wij doen altijd ons best om een geschikte hulp te vinden, en zorg te dragen voor een langdurige samenwerking. Wij begrijpen uw standpunt en vinden de verwarring vervelend. Onze bemiddelingskosten zijn van toepassing op de zoektocht naar een geschikte hulp. Dat is ook de reden dat u aan het begin van onze zoektocht een factuur ontvangt. Eerder lag dit betalingsmoment op de startdatum van de werkster, maar hier werk misbruik van gemaakt door buiten ons om een contract af te sluiten. Wij hopen dat u ons begrijpt en wij voor u een geschikte kandidaat kunnen zoeken. Wij horen graag van u.