Pas heel goed op met dit bedrijf en ga niet met ze in zee. Helaas ben ik er net zoals vele anderen in getrapt en heb ik ook een factuur gekregen, zonder dat zij maar iets voor je hebben betekend en zonder dat dit op de website duidelijk beschreven staat. Het zijn dieven en het is belachelijke dat zoveel mensen hier het dupe van zijn. Ik heb nog even de andere reviews doorgenomen en kan mij niet voorstellen dat mensen tevreden kunnen zijn met zulke dieven, ik kan bijna zeker zeggen dat dit geen echte reviews zijn. Vandaag nog gebeld om aan te geven dat ik ontevreden ben, ik werd op een onprofessionele en asociale manier bejegend. Nooit eerder met een bedrijf zo een ervaring meegemaakt.

Uw ervaring

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

De manier waarop u ons te woord stond was uitermate onvriendelijk. Daar waar wij een dienst hebben geleverd aan u zijn wij genoodzaakt dit te factureren. De hulp die wij u hebben aangeboden heeft ook een contactverzoek gestuurd aan u. Zij was gewoon beschikbaar. Wij betreuren uw reactie en vinden het jammer dat u ons beschuldigd. Wij wensen u veel succes bij het vinden van een hulp.

Score voor Ik zoek een schoonmaakster: 0.5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee