Hele slechte ervaring
Uw ervaring
Garantieperiode van een jaar is heel misleidend!!
Die gaat namelijk al in bij betaling van de zoekopdracht, niet bij start werkzaamheden van de schoonmaakster. Als ze er vervolgens 2 maanden over doen om een geschikte schoonmaakster te vinden (wat goed kan omdat er veel mensen worden voorgesteld die niet matchen) gaat die 2 maanden van het jaar garantie af. Wij hadden de situatie dat onze
schoonmaakster ging verhuizen en zij dus na 10
maanden het contract opzegde. Dit was dus ruim binnen een jaar dat ze bij ons schoonmaakte.
Ons werd verweten dag wij het contract toen direct hadden moeten opzeggen (waarom want de schoonmaakster had dat al gedaan). Toen we dat na wat mailwisseling wilden doen bleek dat we net 2 dagen te laat waren en we dus weer opnieuw zoekkosten moeten betalen.
Na onze situatie herhaaldelijk duidelijk te hebben gemaakt was er geen enkel begrip en werd ons verteld dat we dan beter geen gebruik meer kunnen maken van de diensten.
Kortom, waardeloze service, onduidelijke voorwaarden en werkwijze.
Reactie Ik zoek een schoonmaakster:
Onze garantie gaat inderdaad in vanaf het moment dat wij een eerste hulp voorstellen. Dat is ook het moment dat u de bemiddelingskosten aan ons dient te voldoen. Via e-mail lichten wij u hierover in en uw account kunt u zien tot wanneer uw garantie loopt. De garantie van 1 jaar houdt in dat wij zonder nogmaals bemiddelingskosten te voldoen, nogmaals opzoek kunnen gaan naar een hulp. Dit kan wanneer de hulp die wij voorstellen toch niet naar wens is, of als de hulp moet stoppen of u liever toch een andere hulp wenst. Indien de garantie is verlopen en u wenst dat wij opnieuw opzoek gaan naar een hulp, worden er inderdaad opnieuw bemiddelingskosten in rekening gebracht.