Rinske

Waardeloze "Service" - niet aan beginnen!

Uw ervaring

Na meerdere zogenaamde 'matches' heb ik uiteindelijk nooit contact gekregen met een schoonmaakster. Na herhaaldelijke verzoeken aan de organisatie om mijn zoekopdracht te annuleren en de rekening te doen laten vervallen hebben zij dit niet gedaan en de factuur nota bene doorgezet naar een incassobureau. Belachelijke gang van zaken - hier niet mee in zee gaan!

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Wat vervelend om te lezen dat er wat onduidelijkheden zijn ontstaan. Op 25 november hebben wij van u een afwijzing ontvangen, omdat de eerste kandidaat helaas niet reageerde. Dezelfde dag hebben wij u een nieuw voorstel gedaan. In de twee maanden na uw tweede match hebben wij niets meer van u vernomen. U heeft de match niet afgewezen. Medio januari heeft u ons laten weten dat u ook deze hulp niet zou kunnen bereiken, waarop wij hebben aangegeven dat u de match af diende te wijzen in uw account. Conform de voorwaarden ontstaat de factuur op het moment van de eerste gegevenslevering. Wij kunnen namelijk daarna niet controleren of u buiten ons om afspraken maakt met de hulp; deze heeft immers gezegd graag voor u te willen werken, en u heeft al contactgegevens. In het verleden is helaas geregeld gebleken dat er misbruik werd gemaakt van ons diensten, als u pas hoeft te betalen wanneer u aan ons bevestigd dat de hulp bij u werkt. Helaas is de match door u niet afgewezen en is er geen sprake van annulering. Derhalve is de zaak doorgezet naar een incassobureau.

Score voor Ik zoek een schoonmaakster: 1/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee