Dubieus
Uw ervaring
Na het plaatsen van de advertentie duurde het 6 weken voor er een 'match' was.
Na een kennismakingsgesprek een afspraak gemaakt voor de eerste keer schoonmaken.
Helaas is deze niet komen opdagen en reageert ook niet meer. Na mijn mail kreeg ik snel een reactie van ikzoekeenschoonmaakster dat ze dan nog 1 jaar verder zoeken naar een match.
Toch heb ik nav alle laatste reviews een sterk vermoeden dat dit niet goed gaat komen....
Mensen die overwegen zich in te schrijven hier? NIET doen!
Reactie Ik zoek een schoonmaakster:
Jammer dat het zo lang heeft geduurd voor wij iemand konden vinden en dat dit vervolgens niet heeft geleid tot een langdurige samenwerking. U had uw opdracht voor de feestdagen ingediend, het kan dan inderdaad lastiger zijn om iemand te vinden. Wij hebben u ook op de hoogte gebracht na 2 weken dat wij niemand hebben kunnen vinden. U heeft aangegeven dat wij door moesten zoeken, wat wij uiteraard dan ook voor u doen. Vervolgens hebben wij u een kandidaat gevonden. Dat deze de afspraak niet is nagekomen is erg spijtig. Wij zullen de hulp hier ook op aanspreken. U heeft inderdaad een jaar garantie, waarin wij zonder extra kosten voor u verder kunnen zoeken. Wij hopen uiteraard snel iemand te vinden. Daar de feestdagen ook al gepasseerd zijn, gaat dit vaak in deze periode wat sneller.