Een beetje dubbel gevoel
Uw ervaring
Wij hebben al ruim 1,5 jaar een goeie hulp via deze site. Wij zijn erg blij met haar en het was allemaal zo geregeld.
Daarom heb ik na het overlijden van mijn schoonmoeder ook een oproep gedaan voor mijn schoonvader via deze weg.
Dit viel echter helaas erg tegen. Hij is van de oude stempel en wilde een Nederlands sprekend, wat oudere en ervaren vrouw die van aanpakken weet. Hij kreeg tot 3 keer toe iemand die nauwelijks tot geen Nederlands kon spreken. Dat schiet voor hem niet op. Wel zijn de bemiddelingskosten berekend. Hij heeft er dan ook voor gekozen om het via een andere weg te proberen. Dus 1 goeie ervaring en 1 slechte ervaring. Hebben wij dan gewoon mazzel gehad... ?
Reactie Ik zoek een schoonmaakster:
We vinden het jammer om te lezen dat het niet is gelukt een goede hulp aan u voor te stellen die ook daadwerkelijk bij uw vader past. Zoals u wellicht wel begrijpt kunnen wij niet selecteren op de taalvaardigheid van een hulp. Uiteraard kunt u aanvullende eisen stellen aan uw aanvraag. Wij bieden u een jaar garantie. U kunt zich dan ook beroepen op uw garantie van een jaar.