Michael Lundström

Pas op! Zoek ergens anders!

Uw ervaring

Wij zochten een schoonmaakbedrijf die regelde dat vervangende schoonmakers een goede overdracht kreeg wat gedaan moest worden.
Dit hebben wij ingediend via offerte.nl.
Ikzoekeenschoonmaker.nl heeft die offerte geaccepteerd en ging voor ons zoeken.
De eerste schoonmaker had niet een regeling met overdracht in geval van stoppen, vakantie of ziekte. Wij hebben dan de aanvraag duidelijker gemaakt door het woord “bedrijf” toe te voegen want wij dachten dat dat soort regeling makkelijker te vinden was bij een bedrijf.
Wij hebben ook een e-mail gestuurd om te vragen of ze überhaupt die dienst leverde (met een directe quote van onze originele aanvraag) en wij kregen als antwoord dat ze dat niet doen.
Nu willen ze toch geld van ons voor het zoeken naar een schoonmaakster. Het is of een automatische process, dus kost niks, of heeft iemand naar onze aanvraag gekeken en doorgestuurd naar een schoonmaakster die het niet kon voldoen.

Wij hebben uiteindelijk toch betaald want de contactpersonen wou niet meewerken.

Pas op! Dit bedrijf is niet eerlijk en doet wat dan ook om je geld te krijgen!

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Spijtig dat u dit zo heeft ervaren echter is uw verhaal niet geheel juist. Via offerte.nl kunt u inderdaad bij ons terecht komen. Het is niet zo dat wij de offerte accepteren. Wij krijgen u gegevens door en wij lichten u in over onze dienst. U kiest er vervolgens zelf voor of u met ons in zee wenst te gaan of niet. Wij zijn een bemiddelingsbureau en geen schoonmaakbedrijf. Ook alleen bij hoge uitzondering en voor de lange termijn kunnen wij vervanging regelen. U heeft er echter zelf voor gekozen om vervolgens bij ons een zoekopdracht in te dienen. Op het moment dat wij dan voor u opzoek gaan en gegevens doorzenden vane en hulp, dient u onze kosten te voldoen. Het is uw verantwoordelijkheid om door te nemen wat onze werkwijze is en of wij aan uw verwachtingen voldoen.

Score voor Ik zoek een schoonmaakster: 1/5
Beveelt u dit bedrijf aan Ja