Hut

Het aanbieden/ matchen met een schoonmaakster gast snel maar is geautomatiseerd proces, processie heeft niets te maken met dat het bedrijf ook echt een match zoekt. Wij zijn nu enkele maanden ingeschreven maar hebben maar een paar keer huishoudhulp gehad en ze helaas stopte ermee. Hierna begon de ellende. Kwaliteit van de Pool is erg slecht en elke keer communiceer je met een kandidaat en komen ze of niet opdagen of hebben ze zich vergist. Wij hebben wel goed gecommuniceerd met het bedrijf en ging makkelijk en wij zijn overeengekomen om contract te stoppen omdat wij niet geloven dat er nog mensen in de Pool zitten die willen werken en geld verdienen. Ik zie dat meerdere mensen dit ook ervaren en als platform zou ik stevig de bezem door het personeelsbestand halen en kwaliteit verbeteren. Wij zijn wel tevreden met de oplossing en nu zoeken naar wellicht een Iets duurdere service maar hopelijk wel hulp in huishouding

Reactie Ik zoek een schoonmaakster:

Bedankt voor uw review, wij proberen altijd een hulp voor te stellen die voldoet aan de door u opgegeven eisen. Verder proberen wij constant onze dienst en de kwaliteit van de te leveren hulpen te verbeteren. Wij vinden het prettig dat u aangeeft wat er misgaat vanuit de voorgestelde kandidaat zodat wij dit kunnen presenteren als feedback aan de betreffende kandidaat. Zodoende hopen wij ons bestand met hulpen zo schoon mogelijk te houden.

Score voor Ik zoek een schoonmaakster: 1/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee